Architectenbureau Ronald Janssen

Raadsfracties laten zich informeren

Architectenbureau Ronald Janssen > nieuws > geen categorie > Raadsfracties laten zich informeren

Onder meer drie wethouders van de gemeente De Bilt laten zich informeren door Ronald Hofstede van de SSW in de nieuwe woning van Belinda en Bram. Geheel links staat mevr. Bakker, achter de televisie staat Bram en rechts daarvan respectievelijk dhr. Mieras en mevr. Brommersma.

Van de Beng2030-site:

Waterweg

Na het bezoek aan Montfoort was er aandacht voor particulier initiatief in de eigen gemeente. Bram de Deugd vertelde het verhaal van zijn nul-op-de-meter nieuwbouwproject aan de Waterweg dat hij samen met plaatselijke bedrijven realiseerde. Ook in zijn woning kreeg de excursiegroep een rondleiding aangeboden. Bram en zijn gezin zijn blij met de nieuwe woning waar ze inmiddels een maand wonen. De lucht-warmtepomp kan het huis verwarmen bij een buitentemperatuur tot -20 graden dus met de huidige vrieskou is het nog steeds lekker warm in huis.

 

Het hele artikel is te vinden via [deze link].

Theme: Overlay by Kaira
De Bilt