over mij

Scholen

Geboren en getogen in Bilthoven en daar de lagere- en middelbare school doorlopen. Na drie jaar (1979-1982: geen stage) in Utrecht de (K)MTS-bouwkunde te hebben afgerond ben ik doorgegaan naar de Utrechtse HTS aan de Vondellaan. Daar heb ik in 1987 het diploma gehaald met als afstudeerproject het politiebureau in Oudewater. Het bijzondere aan het afstudeerproject was de toepassing van de pc als tekentafel. Door de samenwerking tussen de HTS en architectenbureau Inbo was het mogelijk te tekenen met het programma UniCad.

Na mijn militaire diensttijd (dat was er toen nog) ben ik begonnen met de studie aan de Academie van Bouwkunst in Arnhem. In 1997 ben ik afgestudeerd met als studie project de Marathon van New York.

Bureaus

Via een uitzendbureau begonnen als tekenaar bij Inbo Woudenberg. Dat was makkelijk, want ik was bekend met hun tekensysteem.

Na klein half jaar Inbo volgden achtereenvolgens: Bouwstart (Maarssen), Kees de Kat architecten, JHK Architecten, Meeder & Noorlag en als laatste Meeder Architecten (allen Utrecht).

Bij de verschillende bureaus heb ik ervaring opgedaan met uiteenlopende projecten:

  • ombouw van banksystemen bij INBO;
  • grootschalige nieuwbouw in o.a. Almere, Amsterdam bij Kees de Kat;
  • grootschalige renovatie projecten bij Meeder & Noorlag;
  • functiewisseling van gebouwen bij Meeder Architectenbureau;
  • in mei 1999 ben ik mijn eigen bureau in De Bilt gestart.

Privé

Ben getrouwd met Winni de Heer en samen hebben we drie jongens: Guido (1997), Oscar (1999) en Raoul (2002).

Mijn grootste tijdsbesteding buiten het werk om gaat op aan het volgen van de voetbal activiteiten van de jongens. Zelf voetbal ik al lang niet meer in plaats daarvan loop ik regelmatig hard (4x een marathon gelopen, o.a. de New York City Marathon) en speel ik tennis bij t.v. FAK.

Van twee van de drie voetbalteams van de jongens en van de t.v. FAK ben ik webmaster en ben ik behoorlijk thuis in WordPress.

Startnummer 27054

Thema:  Overlay door  Kaira ·
De Bilt