geen opdracht voor de renovatie

Helaas hebben we (een samenwerkingsverband onder leiding van aannemersbedrijf VIOS) geen opdracht gekregen voor de renovatie van de 36 appartementen aan de Doeffstraat in Arnhem.

In de animatie een beeld van de veranderingen aan het complex: de nieuwe entree en een betere vluchtweg vanaf de eerste verdieping.

Bij de renovatie lijkt het voor de hand liggend om ook de plattegronden van de appartementen te beschouwen. De oorspronkelijke 4-kamer gezinsappartementen worden niet meer gebruikt voor de oorspronkelijke doelgroep. De gemiddelde leeftijd van de bewoners is ongeveer 70 jaar.

Toegankelijkheid voor een rollator en/of rolstoel waren voor de opdrachtgever -woningbouwvereniging Portaal- onderdelen van de renovatie. Voor de handliggend is om ook de woningplattegronden daar op af te stemmen.

In de onderstaande animatie heb ik een alternatieve plattegrond 1 verwerkt: